Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Последното "Шоу на Слави" - ще обяви ли Дългия какво следва?

31 юли 2019, 15:39 часа • 25183 прочитания

Довечера, в обичайното за "Шоуто на Слави" време - 22:30 часа, ще бъде излъчен последният епизод на предаването, което издържа почти две десетилетия в ефир.

Дали Слави Трифонов и екипът му ще продължат да се занимават с медиен бизнес или предстои да обявят влизане в политиката? А може би са избрали съвсем различен път? Със сигурност мнозина очакват с интерес шоуменът да каже по-твърдо.

Освен отговори на тези въпроси, мнозина очакват и дали Слави Трифонов ще направи томбола за подаръците, които е получил от различни свои гости. Най-ефектна "награда" в томболата е лимузината, с която са возени най-важните гости на шоуто.

"През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето във шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, които са нарисувани от Володя Кенарев, както и девет книги. Тези девет книги са безценни. Това са книгите, в които са писали гостите ни в шоуто - техните мисли, пожелания. Те, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто. Тези подаръци ще ви ги раздам на вас чрез томбола, за която вие трябва просто да се запишете на final.slavishow.com", сподели Слави Трифонов.

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес