Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредната неразгадана мистерия бе разкрита

15 юни 2023, 14:37 часа • 1355 прочитания

Мистерии, загадки, необясними явления и ситуации… Не се сещаме за човек, чието любопитство и детективски умения да не се пробуждат при мисълта за разкриване на нещо, което никой друг досега не е успял. Разгадаването на една мистерия е вълнуващ процес, който задоволява поне част от безкрайното ни и нестихващо любопитство за света. Ето защо някои от най-известните литературни и филмови персонажи са именно детективите – всеки е чувал поне една от историите за Шерлок Холмс, Еркюл Поаро или Мис Марпъл.

Вие също ли сте заинтригувани от увлекателния свят на мистериите? В такъв случай имаме чудесни новини за вас, тъй като днес ще ви разкажем за една от наскоро разгаданите мистерии. Представяме ви я съвсем, съвсем прясна, директно от света на безалкохолните напитки.

Говорим за мистериозния вкус на новата #WhatTheFanta, който беше разкрит на специално събитие преди броени дни. Тайната комбинация, която породи хиляди предположения и успя да изпита детективските умения на потребителите, се оказа апетитен ягодов чийзкейк.

В съботния ден хиляди ловци на вкусове се стекоха пред билетния център на НДК, за да се включат в разгадаването на мистериозната комбинация. Посетителите на събитието имаха възможност да вземат участие в специална томбола с награди, множество вълнуващи игри и да се включат в групово състезание за редене на сложни пъзели, за да успеят да достигнат заедно до общата си цел - разгадаването на загадъчния вкус на лилавата #WhatTheFanta. Най-голям интерес в присъстващите поради специално изградената фото стена, на която хиляди успяха да запечатат вълнуващия си ден и да споделят снимката си в социалните мрежи.

Вълнуващият и изпълнен с активности ден доведе и до така дългоочакваната кулминация на събитието, на което бе разкрита мистериозната #WhatTheFanta комбинация. От огромна фурна, в центъра на сцената, пред очите на десетките нетърпеливи посетители, бе изваден апетитен ягодов чийзкейк. Плодовият десерт се оказа тайният вкус, който в продължение на месец предизвикваше детективските умения на потребители на сложен тест.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес