Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредна "Гражданска панорама" пред БНТ (ВИДЕО)

13 ноември 2020, 20:28 часа • 7373 прочитания

Пред Българската национална телевизия започна седмото издание на "Гражданска Панорама". Организатор на инициативата е гражданско сдружение БОЕЦ.

Пред входа на телевизията има и разпъната шатра на движението БОЕЦ. Пред множеството говорят протестиращи от движението по темата за Северна Македония. Във фейсбук от БОЕЦ зоват да се събират хора, за да зададат въпроси на Радев по актуални за страната въпроси. В района има засилено полицейско присъствие. 

Вчера от сдружението обявиха, че възнамеряват да зададат редица въпроси на президента Румен Радев, който ще участва в "Панорама" по БНТ. “По информация на БОЕЦ, Радев имал намерение да дойде, за да поздрави бойците и гражданите, като в същото време пикаджиите на Буда и Пеевски щели да организират „контрапротест”, за да замерят Радев и да саботират нашето събитие. Категорично искаме да се знае, че БОЕЦ нямаме нужда нито Радев да си прави ПР на наш гръб, нито да участваме в платените свинщини на мафията и слугите й", заявяват от сдружението.

Ако президентът обаче отиде при тях, те ще му зададат отново въпроси, които отдавна му зададат – за КТБ, за охраната на Доган и Пеевски, за Иванчева, за Гешев и за "Турски поток". "Ако Радев реши да се включи реално в битката срещу мафията, винаги може да се свърже с нас, има координатите на БОЕЦ", казват още от сдружението.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес