Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Полицейско насилие" срещу известен "протестиращ гражданин" (ВИДЕО)

06 юли 2018, 17:55 часа • 9064 прочитания

Темата за полицейското насилие в България е често срещана, особено когато става въпрос за протести. В доста случаи тя става актуална напълно основателно, както и сега - макар и от доста по-различна гледна точка.

В следващите кадри читателите на Actualno.com могат да видят и да си направят заключения за поведението на едно от най-известните лица, които се появяват на различни протести - Манол Глишев. Той стана особено популярен по време на окупацията на Софийския университет по времето на Пламен Орешарски.

Глишев също коментира случилото се - в профила си във Facebook.

Глишев е автор на текстове и преводи, публикувани в сборника "Omnia vincit amor" на СУ "Св. Климент Охридски", "Капитал Light", портала "Православие", "Литературен вестник", хартиения блог "Ариергард", електронните списания "Кръстопът", "Mediaevalia" и "Public Republic". Автор на стихосбирката "Машина от думи" (2014). През 2009 г. е застъпник на романа "Властелинът на пръстените" в кампанията "Голямото четене" и печели първа награда за есе на конкурса "СтоЛица" (2009). Пише, превежда и поддържа блога "Луд на шарено се радва".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес