Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От Челси са пробвали да купят Рууни

17 юли 2013, 15:07 часа • 3432 прочитания

Ръководството на "Челси" е отправило оферта към "Манчестър Юнайтед" за нападателя Уейн Рууни, но тя веднага е била отхвърлена от "червените дяволи", съобщава Sky Sports, предаде БГНЕС.

Според слуховете английският национал не е доволен от отношението към него на "Олд Трафорд" и има желание да напусне тима, а вчера мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо призна, че е голям привърженик на нападателя. Моуриньо дори каза, че до края на август, когато затваря трансферният прозорец, "има много време". Лондончани са се опитали да се възползват от напрежението между Рууни и ръководството на "Юнайтед" и са отправили солидна оферта към шампионите, но тя е била отхвърлена на момента.

Новият наставник на "червените дяволи" Дейвид Мойс вече няколко пъти потвърди, че Рууни не се продава и ще остане в клуба и през следващия сезон. Според информацията на Sky Sports предложението на "Челси" е било 10 милиона паунда плюс Хуан Мата или Давид Луис, като "сините" са готови да подобрят офертата си след първоначалния отказ на "Юнайтед".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес