Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Окултисти и магове плашат с потоп на Разпети петък

23 март 2012, 08:11 часа • 6950 прочитания

Окултисти и магове плашат с потопи, земетресения и черна магия на Разпети петък, защото тази година той се падал на 13-о число.

"Трябва да сме нащрек, защото черният петък не е добър знак. Това си е чисто предупреждение за цивилизациите и хората", коментира пред „България Днес” парапсихоложката Ирина. По думите й, за да се предпазят от евентуални лоши последствия на Разпети петък, хората трябва да забравят за агресията, злобата и лошите мисли. В противен случай всичко със сигурност ще ши се върне.

„2012 година като цяло е доста важна за хората. Ще се случат много лоши неща - потопи, земетресения, катарзиси и кризи, които ще обхванат света. Хората ще изпадат в тежки депресии. Световната икономическа криза е отражение на лошите ни действия", обясни още тя.

По думите й няма нищо случайно в това Разпети петък да се пада тази година на 13-о число. Според експерт по окултните науки този ден е идеален за направата на черни магии. „Съчетанието на разпъването на Христос и фаталното число е много подходящо за лоши намерения.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес