Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НСОРБ осигури 4 млн. лв. за форуми и семинари

26 ноември 2021, 19:30 часа • 1463 прочитания

Рамково споразумение с трима участника сключи Националното сдружение на общините в България за сумата от 4 милиона лева без ДДС, предназначени за организация на присъствени, дистанционни и хибридни форуми и семинари. Избраните контрагенти са фирмите „Меркурий“ ЕООД, „Скай Травел“ ЕООД и консорциум „Сиела – АЕРО.

Форумите, които предстоят са в изпълнение на четири проекта: ,,Растеж чрез активизиране на местния потенциал - GALOP"; „ПРОГРЕС – Подкрепа за развитие на общините, градовете и регионите за европейско сближаване“; „Повишаване на знанията, уменията и квалификацията на общинските служители и на служителите на НСОРБ“; „Иновативен обществен транспорт, отговарящ на търсенето на потребителите, за по-чист въздух в градска среда“ и други проекти с европейско, международно, национално и собствено финансиране.  

Срокът на рамковото финансиране е четири години. Ангажимент на изпълнителите е да организират всички детайли по предстоящите събития, включително настаняване и изхранване на участниците в различни по формат, брой, продължителност и място на провеждане форуми, да осигурят условия за делова работа  - зали, оборудване и технически лица.

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес