Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново заведение за пици и бургери отвори врати в Добрич

02 септември 2024, 17:26 часа • 631 прочитания

Ново заведение за бързо хранене отвори врати в Добрич. Веригата „Парчето“ посрещна първите си клиенти в последните дни на август във филиала на Kaufland на ул. „Дунав“ 55. Заведението ще предлага пици, дюнери, бургери и хрупкави изкушения от пилешко месо, като ще има и доставка до дома или офиса. Обектът е с площ близо 50 кв. м. и ще разкрие около 10 нови работни места в града.

Това е четвърти обект на заведението „Парчето“ под шапката на Kaufland, като първите три са на територията на град Варна. След успешното партньорство с най-голямата търговска верига в България в морския град, фирмата разширява присъствието си и в Добрич.

Kaufland инвестира над 3.5 млн. лв. в обновяването на своя хипермаркет в Добрич. Модернизирането обхваща както магазинното пространство и енергийната ефективност в него, така и зоната за наематели, където се разполагат различни заведения, аптека, банка, сладкарница, каса за плащане на комунални услуги, както и офис за застрахователни услуги. За удобство на клиентите в хипермаркета са поставени 8 броя каси на самообслужване, за да спестят значително времето за пазаруване. Пет от тях са за картови плащания, а 3 предлагат възможността за плащане в брой. Така всеки клиент спестява над 30% от времето за пазаруване.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес