Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новини или Novini – картината на печата за 23 юли

23 юли 2019, 06:00 часа • 4481 прочитания

Честит юбилей, драги читатели. Пет години, откакто Пламен Орешарски остана само спомен. Дано някога така си честитим и за Бойко Борисов все някога. А ако си честитим за някой премиер, който е вълшебник в главата, ама наистина, ще бъде такъв живот ...

Вестник "Сега"

Определено акцент номер едно е кандидатурата на Иван Гешев за поста на Сотир Цацаров. Влиза в кална битка със себе си, пише медията. Всъщност е като Северна Корея – 1 кандидат, да видим с активността ще го докараме ли!

Вестник "24 часа"

От ЕК пращат ветеринари, за да видят какво става с африканската чума в България. За съжаление, разпространява се като чума. Най-зле е в свинекомплекса в село Николово, Русенско – десетки хиляди прасета трябва да бъдат умъртвени, а проблем е, че за такъв брой животни няма достатъчно големи кланици и работещи екарисажи, за да може работата да бъде свършена бързо. Затова и БАБХ реши да ги трови – с въглероден диоксид.

Вестник "Труд"

Както по всички медии, водеща новина е, че НАП спира временно 6 електронно услуги. Сред тях не е "услугата" да ви прибират данъци, без да ви пазят личните данни и без масиви с информация да бъдат свободно достъпни до всякакви хора. Затова има хора като телефонните измамници, макар че там не НАП е основна почва – всички знаем къде се "складират" телефонни номера.

Вестник "Монитор"

Работодателите, разбирай Кирил Домусчиев и компания, се жалват от Христо Ковачки пред КЗК – за далавери с индустриалния ток. Ако не друго, поне става по-интересно, отколкото като се търсеше картел на пазара на горива – микроскопът сега може да е по-настроен!

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес