Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият iPhone 16 е сред наградите за лоялни клиенти в Kaufland

17 октомври 2024, 15:06 часа • 398 прочитания

За пореден път Kaufland организира игра с вълнуващи награди за своите лоялни клиенти. От 14 октомври до 3 ноември притежателите на Kaufland Card имат шанс да спечелят най-новите продукти с марката Apple. Сред тях са смартфон iPhone 16, смарт часовник Apple Watch S10 и безжични слушалки Apple AirPods 4. За да се включат в тегленето на наградите, лоялните клиенти трябва да извършат покупка на определена стойност, според наградата, която желаят и да активират купон за участие в играта.

При пазаруване с Kaufland Card за минимум общо 100 лв. в дадения период, клиентът може да активира купон за участие в тегленето за 1 от 100 бр. Apple AirPods 4 (USB-C). За да участват в томболата за Apple Watch S10 GPS 46mm Jet Black Alu Case, Black Sport Band, клиентите на веригата трябва да са извършили покупки от 14 октомври до 3 ноември на обща стойност от минимум 150 лв.. Така те автоматично ще получат правото  да активират купон за участие в томболата за 1 от 80 бр. смарт часовници.  При достигане до обща сметка от минимум 200 лв., лоялните клиенти на ритейлъра получават право за участие в тегленето за 1 от 20 бр. Apple iPhone 16 128GB Black.

В играта могат да се включат само пълнолетни граждани. Купоните могат да бъдат активирани еднократно след тяхното отключване и трябва да останат така до края на играта. Всеки участник, отговарящ на условията, може да участва в тегленето и за трите награди. В случай, че един и същ човек е изтеглен като печеливш повече от един път за един и същ артикул, неговото място ще бъде заето от резервен участник.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в периода между 4 и 10 ноември от независим екип на Kaufland в Германия и ще бъдат уведомени за наградата си по телефон или имейл. Пълните условия за участие в играта може да видите тук.

В кампанията не се включват онлайн покупки през Glovo.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес