Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: Учат ни, че в България няма вече български народ, нито българска нация

23 март 2021, 13:04 часа • 5570 прочитания

"В България няма вече български народ, нито българска нация. Имало "общности" и така било от сътворението на света до днес. Имало 20-30 общности, които насила са станали българска нация и за всичко това са виновни комунистите, които пък днес са първи европейци.

Пишат такива учебници по история и децата ни ще научат от тях цялата и гола истина, за без това голия ни окраден народ и изчезваща държава", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"От Eвропа на нациите, към Eвропа на общностите, до Eвропа на малоумниците. Светъл път ни чака, другари, трудов път към светли европейски бъднини. Е, Великобритания не ги видя и разбра тези хубави работи, но те са изостанала нация и не виждат в бъдещето като нас.

Ние вчера прогледнахме, а вече имаме стотици политици-водачи, които виждат ясно пътя към новия демократичен Интернационал. В него всичко пак ще бъде общо - от жените, през децата, до последния мъжки задник. Така си го бяхме начертали и преди, но ще го постигнем днес и утре, натъпкани с ценности, като гущери с лимонтузу. И прогледнали водачи.

Английската кралица да му мисли, като не иска да има хилядолетни дългове към незнайни кредитори. Глупава жена!Ние да сме си добре, макар, че не е ясно вече и кои сме ние!?"

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес