Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 700 продукта с италиански привкус тази седмица в Kaufland

07 август 2024, 14:31 часа • 873 прочитания

Средиземноморска седмица очаква клиентите на Kaufland до 11 aвгуст. Над 700 продукта с италиански привкус предлага най-голямата търговска верига в България във всички свои 66 магазина в страната. Те включват от вкусна паста и пица, традиционни колбаси, сирена, до вкусни десерти и ароматно италианско кафе. Всички изгодни предложения може да разгледате и в онлайн брошурата тук.

Италианската наслада започва от пекарната на ритейлъра, където 150 гр. фокача струва само 69 стотинки, а макси чабата е намалена с 50% за цена от 99 стотинки за 300 гр.

Голямо е разнообразието на традиционните италиански колбаси, с които да направим лятната трапеза още по-апетитна. Сред тях сурово-сушено прошуто K-Favourites, намалено с 24% за 3,49 лв., пикантен салам Spianata за 2,99 опаковка от 100 г., наденички, както и мортадела Болоня с шамфастък само за 2,99 лв. Целогодишно на витрината с обслужване в 38 хипермаркета на веригата могат да бъдат намерени и още автентични италиански деликатеси. Специалните предложения включват над 10 продукта, сред които прошуто Крудо и прошуто Кото, гуанчале, мортадела с шам фъстък и брезаола.

Италианската седмица няма как да мине и без паста като клиентите на Kaufland имат богат избор от макаронени изделия на цени, започващи от 89 стотинки. За тези, които нямат достатъчно време, което да отделят в кухнята, има и замразени пици, намалени с 25% за 5,99 лв. и готова лазаня. Сред изтънчените предложения на лидера в ритейла са още традиционното сирене пармиджано реджано, антипасти, горгонзола, както и сирене Бурата на цена за 3,59 лв. 

Какво е италианската кухня и без песто? От 5 август различни видове сос песто с марка Filippo berio са намалени на цена от 3,99 лв., а до 33% стигат отстъпките при маслиново масло или балсамов биооцет от Модена Costa D’oro.

Сред изкушенията за десерт са традиционните сладки кантучини на цена от 2,99 лв. Шоколад, вафли или биквити loacker също са с големи отстъпки, както и бишкоти или маскарпоне Galbani, намалено с 25%.

Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват от още по-големи отстъпки, като сред тях е и 30% намаление на всички висококачествени продукти с марка Barilla, -  паста, доматени сосове или лазаня. Голям пакет кафе на зърна Kimbo е намален с 42%, като добри оферти има и на италиански вина, с които клиентите да съчетаят вкусната вечеря.

Всички предложения, както и брошурата с над 400 нехранителни стоки с 50% намаление, може да разгледате в сайта на Kaufland тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес