Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 500 души празнуват имен ден днес в Kaufland

15 август 2024, 14:13 часа • 10923 прочитания

 Най-големият частен работодател в страната Kaufland отчете рекорден брой именици днес на Голяма Богородица. Над 500 души от компанията празнуват на 15 август, като близо 40% от тях носят името Мария. Останалите празнуващи са с имената Марио, Мара, Мариан, Мариана, Мариела, Мариета, Панайот, Преслава и др. Лидерът в модерната търговия поздравява екипа си, както и своите многобройни клиенти, които празнуват на днешната дата.

Голяма Богородица е един от 12-те най-големи християнски празници. Именно Мария е най-разпространеното име в България, като малко над 100 хил. души с това име празнуват днес у нас.

Като най-големият частен работодател в България Kaufland приема за свой основен ангажимент всеобхватната грижа както за своя екип, така и неговото семейство.  Управлението на толкова много хора вече 18 години е мисия на компанията в годините, която задължава към изграждане на високи стандарти в управлението. Фокус в работодателската политика на ритейлъра е грижата за благосъстоянието на всеки член на екипа, независимо от неговата възраст, пол, етническа принадлежност, религия и пр., в сигурна и стабилна среда.

Компанията предлага широк пакет от социални придобивки, които включат подкрепа в първите нужди на новите родители – подаръчен пакет и финансов бонус в размер на 600 лв. Програмите, свързани с обучение, развитие и мотивация на служителите, дават допълнително предимство на Kaufland, който успява да изгради добър екип от професионалисти и да привлича към него нови и свежи кадри.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес