Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НА ЖИВО: Как новите технологии променят живота и работата

25 ноември 2016, 12:30 часа • 1297 прочитания

Днес, 25 ноември, се провежда първия дебат от проекта „Европа и аз“. Той се състои в Американския университет в Благоевград и на него ще се разисква какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика. В дебата участие ще вземат евродепутатите Георги Пирински и Андрей Новаков.

В рамките на проекта ще се проведат дебати в още два водещи университета, ще има онлайн фотоконкурс, фотоизложба и дискусионен форум до края на юни 2017 г. Следващата дискусия е на 2 декември 2016 г. (петък), от 12:00 часа в зала 310 на Нов български университет, където студентите ще могат да обсъдят въпроса "Готови ли сте за собствен бизнес?" с евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки. На 13 януари 2017 г. в Софийския университет очакваме горещата дискусия за "Ролята на свободните медии за демокрацията в европейския контекст".

Проектът „Европа и аз“ се организира от Българското училище за политика „Димитър Паница“. Медийни партньори на събитията са Actualno.com и Expert.bg.

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес