Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъглата около ЦСКА не се разсейва

08 юли 2013, 11:15 часа • 12732 прочитания

Бъдещето на ЦСКА става все по-мрачно, след като вече стана ясно, че Христо Стоичков се оттегля от клуба, а досегашният изпълнителен директор на червените Георги Илиев – Майкъла каза, че „Титан” не го допуска при преговорите с Александър Тодоров и групата бизнесмени, които проявяват интерес към армейския клуб, пише football24.bg.

Късно снощи Стоичков с нарочно писмо уведоми червената общественост, че напуска ЦСКА. Като основни причини той посочи недомлъвките, лъжливите обещания, интригите, скритите и откритите дългове и сметките без кръчмар. Камата декларира, че цял живот е работил за честното си име и няма намерение сега да го окалва. Освен това носителят на Златната топка изрази недоволство от факта, че Бойко Борисов не отговори на въпросите дали е докарал "Титан" в ЦСКА, за да съсипят клуба. Стоичков допълни, че остава на разположение и е готов да помогне на ЦСКА – на истинския ЦСКА.

Масло в огъня наля и друга червена легенда – Георги Илиев. Той потвърди пред „Тема Спорт”, че не е участвал в нито един разговор за продажбата на ЦСКА.

"Според мен "Титан" приключиха с участието си в клуба. Доколкото знам, Иво Иванов и Димитър Борисов не искат да дават нито стотинка и желаят да прекратят своето участие в клуба. Обаче никой не иска да дойде на тяхно място. Досега не съм чул или видял някой желаещ да вземе ЦСКА. Най-добрият вариант е Иво Иванов, Георги Павлов, Паро Никодимов и Димитър Пенев - тези, които преговарят и присъстват на разговорите - да излязат и да кажат за какво става въпрос. Нека да го направят, защо се страхуват. Ние с Венци Живков няма какво да кажем, защото не участваме в разговорите", допълни Майкъла.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес