Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Младежи подадоха ръка на паднал старец

30 януари 2014, 17:31 часа • 42613 прочитания

В началото на тази седмицата реакцията на двама младежи, които помогнаха на възрастен мъж, изуми не само съгражданите ни, но и всички потребители в социалните мрежи.

На един от централните булеварди във Варна „Мария Луиза“, около 11:00 часа, на една от най-оживените пешеходни пътеки, възрастен човек се спъна и падна. На пътеката се било струпано значително количество сняг. Десетки хора минавали около него, но никой не му подал ръка, за да се изправи. Изключение направили двама младежи, които излязат от автомобилите си, блокирайки кръстовището за малко, специално, за да помогнат на стареца в беда. 

Момчета, помогнали на нуждаещия се, са пример за подражание, както и достойна извадка на младото общество.

 

В началото на тази седмицата реакцията на двама младежи, които помогнаха на възрастен мъж, изуми не само съгражданите ни, но и всички потребители в социалните мрежи.
На един от централните булеварди във Варна „Мария Луиза“, около 11:00 часа, на една от най-оживените пешеходни пътеки, възрастен човек се спъна и падна. На пътеката се било струпано значително количество сня. Десетки хора минавали около него, но никой не му подал ръка, за да се изправи. Изключение направили двама младежи, които излязат от автомобилите си, блокирайки кръстовището за малко, специално, за да помогнат на стареца в беда. 
Момчета, помогнали на нуждаещия се, са пример за подражание, както и достойна извадка на младото общество.В началото на тази седмицата реакцията на двама младежи, които помогнаха на възрастен мъж, изуми не само съгражданите ни, но и всички потребители в социалните мрежи.

 

 

Ивайла Димитрова
Ивайла Димитрова Отговорен редактор
Новините днес