Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мизерията за Лейкърс няма край (видео)

12 декември 2012, 10:34 часа • 5224 прочитания

Отборът на "Лос Анджелис Лейкърс" продължава с мизерното си представяне в НБА, като инкасира трета поредна загуба - този път от тима на "Кливланд Кавалиърс".

Отново Кобе Брайънт беше най-резултатен в мача - 42 точки, а центърът Дуайт Хауърд наниза 19 точки и направи 20 борби, но от фаул едва докара над 50% успеваемост - 13 вкарани от 22 опита. Показателно обаче е, че Брайънт беше с 57,1% стрелба от игра, докато всички останали от Лейкърс не надвишиха 32%. Именно липсата на отборна игра води и до големите проблеми за езерняците.

За Кливланд най-резултатен беше Кайри Ървинг - 28 точки и 11 асистенции. Това беше първият му мач след като пропусна цели 10 срещи заради контузия. Именно неговото представяне през първото полувреме, когато наниза 14 точки, даде аванс от 54:39 точки на почивката.

Поражението с 94:100 повдига нови въпроси за бъдещето на сегашния треньор на езерняците Майк Д Антъни, който беше назначен на мястото на Майк Браун с идеята да има коренна промяна в играта. В момента всички в Лос Анджелис чакат връщането в игра на Стив Неш, но той е на 39 години и колкото и класен плеймейкър да е, несериозно е да се очаква, че ще промени с магическа пръчка нещата.

Към днешна дата "Лейкърс" имат баланс 9 победи и 13 загуби и са на едва 12-то място в Западната конференция на НБА - далеч от зоната на плейофите.

Редактор: Ивайло Петров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес