Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мартин Петров подписа с Еспаньол

14 януари 2013, 16:17 часа • 8091 прочитания

Бившият български национал Мартин Петров премина успешно медицинските прегледи и подписа до края на сезона с "Еспаньол", предаде БГНЕС.

33-годишният ветеран ще тренира с новите си съотборници следобед. Българинът, който се раздели по взаимно съгласие с "Болтън", ще може да запише първите си минути като играч на каталунците в петък в срещата с "Майорка". Договорът на Петров е до края на сезона с опция за още една година в зависимост от представянето му. След края на днешната тренировка, Петров ще бъде официално представен пред медиите. Българинът пристигна в Барселона в събота сутринта и вечерта изгледа мача на бъдещия си отбор срещу "Селта", спечелен с 1:0.

Дъги Фрийдман, мениджърът на досегашния тим на Петров, заяви, че е освободил българина, за да влее свежа кръв в тима. "Трябва да се изправим пред фактите. Мартин е в последните години от кариерата си и взема много пари в този тим. Мисля, че най-доброто за отбора е да влеем млада, свежа кръв", сподели спецът. Петров дойде в Уондърърс със свободен трансфер от Манчестър през лятото на 2010 година и изигра 85 мача за тима, в които вкара 12 гола.

Редактор: Ивайло Петров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес