Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марио Балотели няма да играе повече в Купата на конфедерациите

25 юни 2013, 09:47 часа • 7208 прочитания

Нападателят на "Милан" Марио Балотели се прибира в Италия и няма да може да помага на своята родина до края на турнира за Купата на Конфедерациите. Супер Марио ще пропусне полуфиналния сблъсък срещу Испания, заради контузията на бедрото, а освен това няма да играе в евентуалния финал или мач за третото място, предаде БГНЕС.

Играчът на "Милан" имаше проблеми с левия крак по време на двубоя срещу Бразилия, завършил с победа на домакините на турнира с 4:2, а лекарят на италианците Енрико Кастелачи потвърди, че Балотели има мускулна контузия и със сигурност няма да може да играе срещу Испания. Чезаре Прандели обаче обяви, че няма какво да направи и е пратил играча да се лекува в Милано.

"Чувствам се като глупак, че съм си тръгвам така. Искам да остана, но трябва да се прибера в Италия, за да се погрижа за себе си, тъй като много скоро започват мачовете на моя тим в Европа. Момчетата ще се справят и без мен, сигурен съм", каза Балотели, напускайки хотела си в Бразилия.

Прандели няма да може да разчита и на Игнацио Абате до края на турнира, след като бранителят извади рамото си в събота. Под въпрос за мача с Испания са още полузащитниците Андреа Пирло и Рикардо Монтоливо.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес