Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манолев остава резерва срещу Италия?

03 септември 2013, 12:36 часа • 4189 прочитания

Селекционерът на България Любослав Пенев смята да остави на резервната скамейка срещу Италия Станислав Манолев. Мачът е в петък, 6 септември, 21:45 часа. Преди него Италия води в групата с 14 точки, България е на второто място с 10 точки, а трети са чехите с 9 точки. Следват Армения и Дания с по 6 точки и Малта с 3 точки. Другите мачове в петък вечер са Малта - Дания и Чехия - Армения, припомня football24.bg.

Героят в квалификациите досега, който вкара и за равенството 2:2 със "скуадра адзура" в първия ни мач с италианците в групата, се намира в лоша форма. Той не е записал нито една игрова минута за ПСВ Айндховен от началото на първенството. След само една тренировка сърцатият иначе играч е предизвикал притеснение в треньорския щаб.

Вариантите пред Пенев не са много. Той ще избира между Сашо Тонев и Димитър Рангелов за лидер на атаката. В случай че футболистът на "Астън Вила" води нападението, като титуляр може да излезе и Тодор Неделев в лявата зона. Ако Рангелов бъде титуляр, Тонев ще заеме мястото на Манолев, а капитанът Ивелин Попов ще действа отдясно. Досега Любослав Пенев непрекъснато прави ротации в състава. Не е изключено и сега да е подготвил нестандартен ход.

Нападателят на "Люцерн" Рангелов е в отлична форма, което му дава голям шанс пред конкуренцията, предполага "Меридиан мач".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес