Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любо Пенев: Не съм доволен от резултата с Дания

27 март 2013, 18:50 часа • 11492 прочитания

"Да не правим сметки отсега, остават още четири мача, в които могат да се случат много неща", каза селекционерът на България Любо Пенев при пристигането в София след равенството 1:1 при гостуването ни на Дания, предаде БГНЕС.

"Преди мача с Дания не съм правил никакви сметки. На този етап това не е необходимо. Да, целта ни е постигната, но взехме само четири точки, а не шест. Не съм доволен от точката и знаете поради какви причини", каза Пенев.

Той добави: "Не съм длъжен да разговарям с Боби Михайлов относно темите, свързани със съдиите. Не е приятно, но ние ще продължим да се борим. Не ми се иска да вярвам, че това срещу нас е тенденциозно, но сме много ощетени от съдийските бригади, които бяха назначени на нашите мачове. Дано не съжаляваме за тези изпуснати точки в края на квалификациите, защото те не са една и две, ами са повече от 4-5 точки".

"Всички отбори са опасни, аз не подценявам и Малта, и Армения. Ние сме една група от шест отбора с изразен фаворит, останалите 2-3 отбора се борим за бараж, но в никакъв случай не бива да подценяваме Малта и Армения. Тези отбори могат да развалят сметките на всеки един от нас", добави Любо Пенев.

Пенев коментира ситуацията в групата, като според него всеки ще се бори за победа в останалите мачове: "Всички скачат за победа, никой не излиза да загуби и да направи равен. Не правете сметки отсега, има време за сметки. Има още четири мача, в които могат да се случат много неща. Единственото, което за момента е ясно, че Италия остана фаворит. Получихме много похвали, но комплиментите са за момчетата, защото ясно разбраха какво трябва да вършат на терена".

По повод травмата на Бодуров Пенев каза: "Бодуров има проблем с глезена и до 2-3 часа ще знаем повече за него. Той е здраво момче и се надявам да се оправи бързо".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес