Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лейкърс започнаха да се събуждат

17 декември 2012, 11:07 часа • 6097 прочитания

Отборът на "Лос Анджелис Лейкърс" продължава с възходящото си представяне в НБА и записа втора поредна победа при гостуване - този път срещу "Филаделфия".

Успехът дойде с резултат 111:98, а основен двигател отново беше Кобе Брайънт. Той вкара 34 точки, като процентът му на стрелба от игра достигна над 57 на сто. По-важното обаче е, че още петима души нанизаха двуцифрено число точки и в крайна сметка стратегията на Майк Д Антъни - много тичане, смяна на позиции и стрелба най-късно до 10-15 секунда от атаката сработи отлично.

"Лейкърс" стигнаха до победата сравнително лесно, след като още в началото на четвъртата част парираха последния щурм на "Филаделфия". Лидерът на домакините Евън Търнър имаше ужасен ден и вкара само 16 точки, като пропусна 10 от 16 опита от игра. Най-много точки за Фили вкара Ник Йънг - 30.

Успехът означава, че "Лейкърс" вече имат баланс 11 победи и 14 загуби, докато "Филаделфия" е с 12 победи и 12 загуби. Двата отбора са съответно на 12-то място на Запад и на 9-то място на Изток.

Автор: Ивайло Петров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес