Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кувейтска инфлуенсърка рекламира България (СНИМКИ)

01 август 2024, 15:18 часа • 658 прочитания

От 21 до 26 юли Министерството на туризма организира едноседмичен опознавателен тур в България за журналисти и инфлуенсър от Кувейт, съобщиха от ведомството. Посещението на Май Махмуд Суккари, Рабиа Каллас и Мариам Ал-Кандари е част от комуникационната кампания на Министерството на туризма в Кувейт, с цел популяризиране възможностите за туризъм в България.

Къде разходиха гостите от Кувейт

Снимка: Министерство на туризма

По време на тура кувейтските посетители се запознаха с вековните ни традиции, богатата ни култура, красивата ни природа и възможностите за целогодишен отдих, които страната ни предоставя, разказват от Министерството. Те посетиха Св. св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Боровец, Несебър, Варна, Бургас, Пловдив и София. Програмата, изготвена предварително от Министерство на туризма, се фокусира върху разнообразието, което туристическият ни продукт предлага, включително възможностите за морски туризъм, SPA & Wellness, рехабилитация и лечение, като акцентира и върху възможностите за семеен туризъм през цялата година.

Още: Ето как инфлуенсъри опитват да привлекат млади туристи в Маракеш (ВИДЕО)

След своя престой в България, чрез дигиталните канали на "Ал-Кабас", "Ал-Джарида" и Кувейтското туристическо сдружение, участниците в обиколката ще осигурят тематични публикации, постове и видеа, които ще достигнат до многохилядната им аудитория. Самото съдържание ще акцентира върху личните преживявания, които гостите са изпитали по време на обиколката си в България и върху отличните възможности, които предоставя българският туристически продукт.

Как ни вижда инфлуенсърката от Кувейт?

Actualno.com веднага откри профила на Мариам Ал-Кандари в Instagram, която се оказа с близо 500 000 последователи. Потърсихме публикации, свързани с посещението ѝ в България. Тематичните ѝ постовете в тази социална мрежа са под формата на стори-та и включват моменти от обиколката ѝ в Златни пясъци, Варна, Слънчев бряг, Несебър, Бургас, Поморие, София, Боровец (където се е возила на лифт), Пловдив (сериозна разходка в Стария град и на Небет тепе, посещение на заведения и Антични театър) и др.

Преди 5 дни пък е публикувала пост, в който благодари за поканата на Министерството на туризма на България.

Всички сторита на Мариам Ал-Кандари, прилежно подредени в Highlights, можете да откриете в профила ѝ ТУК.

Още: Малко хора знаят столицата на Кувейт - как се казва

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес