Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коментар №1 на седмицата: Имаме си силикон - защо ни е правителство?

22 октомври 2022, 10:10 часа • 1399 прочитания

Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра над 4000 ваши прочитания в Actualno.com.


Защо да е проблем да си сложиш силикон и хиалурон? Учудващо или не този кратък разговор се проведе между двама от водещите в сутрешния блок на bTV на 17.10.22 – малко преди 7:00 часа сутринта.

По това време нормалните хора едва ли гледат телевизия, още повече сутрешен блок. Поне така си мисля – но какво ли зная аз за предпочитанията на българите, след като информационната действителност продължава да ме учудва, макар и отдавна на едно подсъзнателно ниво тип "абе това не бива да е така".

За силикона, хиалурона и малките деца, които попиват примери – това би трябвало да е тема, която да е изяснена още в първи клас, така да се каже. Не говоря за вкус и предпочитание – говоря за това как вкарването на чуждо за тялото вещество може да е много опасно за здравето. Материали за това със сигурност лесно ще намерите във всички големи медии в България. Още по-лесно обаче ще намерите и "готините примери", сложили силикон и хиалурон. Защо да не сме като тях - те са готини, имат си всичко?

Е, след като във водещ телевизионен ефир изобщо може да се поставя тема проблем ли е да си сложил силикон и хиалурон, макар и рано сутрин, когато на никой не му се работи - включително на тв водещите, тогава защо да не се постави имаме ли нужда от правителство? Имаме ли нужда от парламент? Какво добро сме видели от тях? Основания за отговор "не" със сигурност ще има повече, отколкото за отговор "да" на силикона.

Остава обаче най-тежкото, ако изберем на баницата мекото и на работата лекото. И то ни удря по главата, когато трябва да платим сметката. Тогава изведнъж се сещаме какво е трябвало да научим най-много до първи клас. Затова и в България денят за размисъл по традиция е СЛЕД - след като минат изборите и след като се натресем с 200 в проблемите. Тогава се сещаме, че като сме превърнали безумното в норма е напълно нормално да сме безумни.

Автор: Ивайло Ачев

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес