Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колбаси с до 40% намаление тази седмица на свежата витрина в Kaufland

24 септември 2024, 16:31 часа • 349 прочитания

Разнообразие от качествени колбаси – шунка, бекон, наденица, кренвирши, суджук и още много други, очакват тази седмица посетителите на витрината с обслужване в Kaufland България. Към богатия асортимент от продукти се присъединяват и специални уикенд оферти с намалени на половина цени, които клиентите на ритейлъра могат да намерят във всеки един от 66-те хипермакета Kaufland от четвъртък до неделя.

„Свежестта си личи“ от изключително богатия асортимент от свежи, вкусни и качествени сирена и маслини с отстъпка в цената над 45% сред офертите на свежата витрина. Всички атрактивни ценови оферти за нея могат да бъдат намерени в седмичната брошура тук.

Вкусните колбаси, които могат да бъдат закупени на преференциална цена с Kaufland Card, тази седмица са намалени с 40%. Шунка „Браво“ е на цена от 14,99 лв. на кг., а роле трапезица „Лотос“ е намалено с 41% на 31, 99 лв. Френското сирене „Бри“ е намалено с 46% благодарение на лоялната програма на ритейлъра и е на цена от 24,99 лв. за кг.

Всички, които не сядат без месо, могат да приготвят вкусно пилешко филе от гърди за 9,99 лв./кг., свински ребърца за 11,99 лв./кг или шол от телешки бут за 22,99 лв./ кг. За лоялни клиенти на Kaufland намаленията продължават – пилешко долно бутче с подправки е за 6,79 лв./кг., кайма „Брей!“ е за 10,99 лв./кг., а бейби суджук за скара е на цена от 11, 49 лв./кг.

Изненадите в Kaufland не спират до тук – тази седмица всеки може да се докосне до вкуса на Ориента със специалните предложения на ритейлъра. Клиентите могат да намерят адана кебап „Шеф Месар“ за 9,99 за брой и ориенталски кюфтета със сумак и бял пипер за 6,99 лв. Разнообразните предложения могат да бъдат намерени до 29 септември.

Към специалните уикенд оферти се присъединяват многобройни хранителни и нехранителни продукти, сред които червени картофи на половин цена от 1,49 лв./кг., 6 броя бира „Шуменско“ за 5, 49 лв. и свински врат без кост 9,99 лв./ кг.

Ежедневно свежата витрина на ритейлъра предлага на своите клиенти богат асортимент от още над 400 предложения. Те са налични във всички 66 хипермаркета на Kaufland и могат да бъдат разглeдани в онлайн брошурата тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес