Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейт и внукът на принц Чарлз излизат от болницата тази вечер

23 юли 2013, 21:23 часа • 9121 прочитания

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън ще напусне родилното отделение на лондонската болница Сейнт Мери с новородения принц и престолонаследник тази вечер и ще се приберат в двореца Кенсингтън, съобщиха службите на принц Уилям и неговата съпруга, предадоха световните агенции. 

"Херцогинята на Кеймбридж ще напусне тази вечер болницата Сейнт Мери и "Херцогът и херцогинята, както и техният син ще се приберат в двореца Кенсингтън", гласи официалното комюнике. Днес следобед при майката и бебето беше на посещение новоизпеченият дядо, принц Чарлз, който заяви, че внукът му е "невероятен". "Той е невероятен, след малко ще го видите", посочи престолонаследникът, приружаван от съпругата си Камила, пред журналистите, струпани пред входа на болницата. 

Уелският принц Чарлз пристигна в лондонската болница "Света Мария", където се намира неговият новороден внук, съобщават британските медии. 

Пред входа на болничното крило, където се намират новороденото бебе и неговите родители херцозите на Кеймбридж, принцът беше посрещнат от радостна тълпа, развяваща британските знамена.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес