Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Kaufland предизвиква любителите на спорта в Студентски град

03 октомври 2024, 17:07 часа • 273 прочитания

Лидерът в ритейла организира спортно предизвикателство за студенти и ученици над 18 години. Събитието ще се проведе на 5 октомври (събота) на паркинга на Kaufland в кв. „Студентски град“. Специален гост ще бъде една от най-екстремните участнички от „Игри на волята“ 4 - Михаела Тодорова – инструктор по групови и персонални тренировки. Забавната инициатива започва в 10:30 часа и ще продължи около два часа. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация тук.

Михаела Тодорова е известна като една от най-смелите участнички от четвърти сезон на предаването, а сред хобитата ѝ са спортове като скачане с парашут и водолазно гмуркане. Вече три сезона тя се занимава и с физическата подготовка на други кандидати за Арената. На събитието на Kaufland Михаела ще организира различни отборни и индивидуални игри, както и разнообразни по вид състезания. Не се изискват специални спортни умения, като сред активностите ще има още и логически игри с много награди.

Участниците в събитието имат възможността да се срещнат на място и с едни от най-свежите представители на екипа на Kaufland. С тях освен, че ще могат да премерят сили в игрите, ще имат и възможността да разберат какво е да си истински Кaufländer (кауфлендер) и как те самите могат да станат такива.

Kaufland подкрепя активния начин на живот чрез множество кампании и вътрешни инициативи, като и тази година застана зад Европейската седмица на спорта. Грижата за физическото и психическото здраве са ключова част от стратегията на компанията и налагането на най-добри работодателски практики. Преди броени дни компанията награди и най-активните си служители в първото предизвикателство на вътрешната програма K-Fit. Ритейл лидерът предлага широк пакет от над 18 социални придобивки и различни програми за развитие и обучение на своя екип от близо 7500 души. Екипът на Kaufland има възможност да участва в множество инициативи, събития, благотворителни акции, празненства и спортни мероприятия.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес