Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Издателят на Bgtourism.bg Руслан Йорданов с награда за цялостен принос от Министерство на туризма (СНИМКИ)

15 декември 2023, 13:25 часа • 1348 прочитания

Издателят на специализираната медия за туристически новини Вgtourism.bg и журналист Руслан Йорданов получи специалната награда от Министерството на туризма за цялостен принос за развитието на туризма в България.

Той спечели признанието по време на осмите Годишни награди на Министерството на туризма.

"Благодаря на семейството си, на всички партньори и читатели за ежедневната подкрепа и огромното доверие, защото за мен те са отговорност и мотивация да вярвам, че има смисъл човек да бъде отдаден на своята работа. В годините на социалните мрежи и интернет, където негативните новини и коментари, личните и политически амбиции преобладават свободно, щастлив съм да отбележа, че Bgtourism.bg се утвърди като медия с целенасочената си и последователна политика, която е верен ориентир за коректни новини в туризма и качествено съдържание за професионалистите в индустрията и потребителите. Доказахме, че позитивните новини са търсени и четени!", написа Йорданов в профила си в социалните мрежи.

Още: Зарица Динкова: Показваме с реални действия готовност за решаване на дълго трупани проблеми

"Днес Bgtourism.bg е не само водеща медия за туристически новини в България, но и в Европа заради огромната си аудитория и многобройните международни партньори от цял свят. Приятно бях изненадан, че представители на много посолства дойдоха при мен и споделиха, че редовно четат нашите публикации и сме желан източник за информация в туризма. В словото си отбелязах, че ключовата дума за туризма ни през 2024 г. е заедно, защото от всеки един от нас зависи имиджа на България и развитието на туризма ни. Заедно предстои ние да влезем в Шенген, да приемем еврото и заедно е гаранция, че може да градим успехите не само на своя бизнес, но и на страната си", споделя още Йорданов.

Още: Положителна оценка от бранша за министъра на туризма

От името на Кристиан Иванов той получи и наградата му за публикацията Лятната магия на българските планини в Bgtourism.bg в категорията „Журналистически материал на тема туризъм в онлайн медия“. Отличието беше връчено от едно от най-ярките лица в телевизионната ни журналистика – водещата на сутрешния блок на БНТ Христина Христова.

"Пред гостите на церемония посочих, че е привилегия за всяка медия да има в екипа си колега като Кристиан, които има златно перо, а публикациите му отговарят на най-високите стандарти в журналистиката. Неговите теми и рубрики карат хората да обичат България и да преоткрият личностите в туризма, които градят имиджа на страната ни", пише още създателят на туристическия портал.

Снимки: Руслан Йорданов/Facebook

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес