Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Индиана показа зъбите си на Маями

25 май 2013, 12:18 часа • 5847 прочитания

Отборът на "Индиана Пейсърс" успя да изравни финалната серия в Източната Конференция на НБА до 1:1 победи, след като надигра във втория мач от серията "Маями Хийт" с 97:93, при това като гост, предаде БГНЕС.

Леброн Джеймс вкара 36 точки за "Маями", но негова грешка в края коства загубата. Рой Хибърт се отчете с 29 точки за победителите, а Пол Джордж добави 22 точки за "Индиана".

"Пейсърс" се възползваха от слабия старт на "Маями" и поведоха с 10 точки през първата четвърт. На полувремето резултатът беше 53:47 в тяхна полза. "Маями" се върна в играта и водеше с 88:84 6:09 минути преди края, но "Пейсърс" успяха да направят нов обрат. "Индиана" излезе напред в резултата 48 секунди преди края след два удара от фаул на Джордж Хил. Последва обаче преминаване на 24-те секунди при следващата атака на "Пейсърс" и "Маями" получи шанс за атака. За разлика от първия мач, когато Джеймс вкара победния кош почти със сирената, сега той имаше цели 17.6 секунди да направи нещо подобно. Този път пасът му обаче бе пресечен от Хил, който след това Леброн фаулира. От фаула Хил донесе победата на тима си.

Серията продължава в неделя вечерта в Индиана, докато в Западната Конференция "Сан Антонио" ще се опита да поведе във финала с 3:0 срещу "Мемфис". Срещата е в събота срещу неделя.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес