Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

IKEA FAMILY: Лятна среща в двора на Топлоцентрала на 21 и 22 юни

17 юни 2024, 16:14 часа • 2884 прочитания

ИКЕА празнува началото на лятото, или лятното слънцестоене (най-дългият ден в годината), което шведите наричат “Midsommar”, със специално двудневно събитие на 21 и 22 юни в двора на Топлоцентрала (ул. Емил Берсински 5). Входът е свободен, а доброто настроение е силно препоръчително.

Събитието IKEA Family Лятна среща ще включва разнообразна програма с полезни и приятни дейности и през двата дни, като за всеки ще има по нещо интересно.

Акцентът на събитието ще бъде двуетажният автобус Workship, който се трансформира в ИКЕА на колела. За всички онези, които са влюбени в домовете си, експертите от ИКЕА ще провеждат демонстрация на програмите за проектиране на ИКЕА и консултации за асортимента. Можете да запазите своята среща с експерт тук.

Автобусът ще предлага и прохладна зона за релакс или работа от дистанция, аранжирана с цветната колекция TESAMMANS, създадена в сътрудничество с дизайнерското дуо Raw Color. Освен консултация, всеки ще може да си направи регистрация на картата за лоялност IKEA Family, която носи редица предимства за редовните клиенти на ИКЕА.

За онези, които са привърженици на активния начин живот, ще има две тренировки с продуктите от колекция DAJLIEN – следобедна тренировка в петък с Кристиан Йонков и сутрешна тренировка в събота с Олга Вълчкова.

ИКЕА обединява усилия и с Българска фондация Биоразнообразие (БФБ) за популяризиране сред най-малките на темата за растителното биоразнообразие. Ще бъдат организирани забавни игри и работилници на открито.

Венците от цветя са неизменен символ на лятото и програмата включва две работилници за изработване на венци. В петък CactusLab ще ни покажат как да направим венци от сухи цветя, а в събота БФБ ще ни разкрие очарованието на сезонните цветя.

Всички гости ще могат да се насладят на градинския кът на ИКЕА и прохладата на парка. А в петък вечер точно в 20:45 часа ще има прожекция на късометражно българско кино под открито небе, в комбинация с освежаващи коктейли.

Запазете датите 21 и 22 юни и заповядайте на лятна среща с ИКЕА в градината на Топлоцентрала!

 

Следете всичко около ИКЕА тук: Website, Facebook, YouTube и Instagram

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес