Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И от Австрия има оферта за Неделев

23 август 2013, 10:35 часа • 4334 прочитания

Има още един отбор със сериозен интерес към Тодор Неделев, това обяви спортният директор на "Ботев Пловдив" Александър Александров-Кривия веднага след като клубът потвърди за желанието на "Тотнъм" да привлече национала. Става дума за австрийският шампион "Залцбург". Той дори е извадил и конкретна оферта за таланта.

"Залцбург" дава 3 милиона евро за Неделев. Засега обаче канарчетата пасуват. Според запознати проблемът не е в сумата, а в процента от следващ трансфер на нападателя. "Жълто-черните" искат 30%. докато австрийците са склонни на най-много 20%.

Иначе опашката от желаещи да имат национала в редиците си расте с всеки изминал ден. Освен Залцбург другият тим с интерес към играча е италианския "Киево".

В сряда пък президентът на втородивизионният "Гройтер Фюрт" обяви публично желание да вземе Неделев. Желанието пък на ръководството на Ботев е да продаде играча на "Тотнъм", откъдето биха дошли и най-много пари за правата му. Развитие около сагата с трансфера на таланта се очаква да има следващата седмица.

Снимка: botevplovdiv.bg

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес