Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хиляди подкрепят подписка "България не е Светослав Стойков"

16 декември 2016, 11:59 часа • 7611 прочитания

Хумористичното предаване "Господари на ефира" стартира подписка, с която българи могат да се разграничат от действията на Светослав Стойков, който изрита жена в берлинското метро.

"Скъпи приятели, в момента този ритник е тема номер едно в Германия и Европа, и за съжаление носи след себе си името на България", пишат авторите. 

Те са категорични, че Стойков не е лицето на истинските българи, затова искат да се извинят както на пострадалата жена, така и на цяла Германия и Европа за грозната случка.

Към момента на публикуване на материала в подписката е подкрепена от над 7100 души 

Ето какво написаха авторите на подписката:

България не е Светослав Стойков!

Скъпи приятели, в момента този ритник е тема номер едно в Германия и Европа, и за съжаление носи след себе си името на България.

Затова ние искаме да се извиним! Извиняваме се като българи, че сме позволили в хубавата ни страна да израсне индивид, който е способен на подобно нещо!

Простете ни, че сме създали общество, което постоянно се рита и спъва един-друг по стълбите надолу и все по-надолу!

И понеже знаем, че Светослав Стойков не е лицето на истинските българи, създадохме подписка, с която всеки може да се разгриничи от това лице на България и да се извини, както на пострадалата жена, така и на цяла Германия и Европа за грозната случка!

Защото България не е Светослав Стойков!

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес