Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Heineken 0.0 предизвикателство в Walltopia

29 май 2018, 15:59 часа • 3505 прочитания

Следвайки световните тенденции за съчетаване на физическа активност, забавления и здравословен начин на живот, през май Heineken и Walltopiа предизвикват всички любители и професионални катерачи с три специални маршрута Heineken 0.0 в в най-голямата зала за катерене в България - Walltopia Climbing & Fitness, София Тех Парк.

От 15 май до 15 юни трите интерактивни маршрута на Heineken 0.0. са отворени за феновете на катеренето, като всички желаещи ще получат специална гривна, която да носят по време на предизвикателството. Тя ще „следи“ дали участникът ще преодолее избрания от него 0.0 курс. Всеки, който успее, ще може да я използва, за да отключи хладилника с Heineken и да се наслади на познатият освежаващ вкус, но с 9% алкохол.

Heineken предизвиква любителите и със специален индивидуален курс за начинаещи в Walltopia. Тренировките ще се състоят в 4 дни по 1 час всяка и ще бъдат водени от един от най-успешните български катерачи, участвал в снимките на филма „Критична точка“ 2 – Емилиян Колевски. За да тренират в Walltopia под негово ръководство феновете на екстремния спорт, трябва само да отбележат себе си и приятел в публикацията за играта на Facebook, за да получат шанс заедно да посетят залата и да опитат новата безалкохолна бира.

Heineken 0.0 е подходяща за всички – за професионалистите, за отговорните, за всички, които държат на здравето и добрата си форма, като има същия страхотен богат и балансиран вкус на бира, но с 0.0% алкохол и само 69 калории. Натуралните ѝ съставки подпомагат възстановяването на организма на спортуващите, а комбинацията на витамини от група Б, минерални соли, калий, силиций и магнезий превръща бирата в перфектното питие след спорт.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес