Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Хефти Металс" ЕООД осигурява транспорт до и от работното място на заетите лица във фирмата със средства от ЕС

06 август 2015, 10:50 часа • 17305 прочитания

"Хефти Металс" ЕООД осигурява транспорт до и от работното място на заетите лица във фирмата със средства от ЕС

На 29.07.2015 г. в база „Славовци“ на фирма „Хефти Металс“ ЕООД се проведе пресконференция за отчитане на резултатите от изпълнението на проект BG051PO001-2.2.03-0330 „Осигуряване на транспорт до и от работното място на заетите лица в „Хефти Металс“ ЕООД”, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-2.2.03 "НА ПЪТ".

На събитието бяха представени приключените дейности и резултатите от изпълнението на проекта. Екипа за управление на проекта представи пред обществеността и партньори на фирмата подробна информация относно изпълнението на проекта, обхващащ следните дейности:

- Сформиране на екип за управление;

- Избор на изпълнители;

- Осигуряване на организиран транспорт до и от работното място на работещите в дружеството;

- Дейности по публичност и информация;

- Отчитане и одит на проекта.

Проектът обхвана близо 160 работници и служители на фирмата, чрез организиране на транспорт до и от работното им място в базите на дружеството, които са разположени на територията на градовете София, Нови Искър, Пловдив, Девня, Мездра, Горна Оряховица и Бургас.

Времетраенето на проектните дейности беше заложено за 15 месеца. Чрез качественото изпълнение на проекта се постигна заложената цел за запазване и подобряване условията на заетост на работещите в „Хефти Металс” ЕООД . Чрез изпълнение на проекта и осигуряването на организиран транспорт от и до работното място се увеличи мотивацията на работещите, което от своя страна представлява предпоставка за запазване на заетостта в дружеството.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес