Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гери Малкоданска е с коронавирус

26 октомври 2020, 09:24 часа • 8210 прочитания

Гери Малкоданска, синоптичката на Нова тв, е с коронавирус и е на домашно лечение, съобщи тя пред телевизията. Лекува се с антибиотик и антикоагулант, ниска доза кортикостероид и витамин D.

Малкоданска разкри, че първоначално е имала хрема, след което тя преминава в болки в синусите. "Аз съм хронична хрема и предвид сезона не се изненадах във възпалените синус. После почувствах умора и реших да се тествам. Вирусът удря в слабите места, а мои бяха синусите. Дано при повече заразени хора да минава толкова леко", каза тя пред Нова телевизия.

"На втория ден след положителния тест получих леко затруднено дишане, умора, замаяност, леки болки в гръдния кош и кашлица, загубих и обоняние, което се върна 5 дни след това", разкри синоптичката.

"Най-големият ми страх беше, че малкото ми дете е заразено, но Лео беше отрицателен", допълни Малкоданска.

Припомняме, че Гергана Малкоданска и мъжът ѝ Алекс Ковачев си направиха тест за новия коронавирус, защото проявили симптоми. Това разказа самата Малкоданска в пост в Instagram в събота.

"Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни.

"Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория!", написа тя.

 

 

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес