Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Феновете на Фулъм бесни от играта на Бербатов

02 септември 2013, 13:22 часа • 13222 прочитания

Апатичната игра на Димитър Бербатов от началото на сезона предизвика недоволството на феновете на "Фулъм". Привържениците на "котиджърс" отправиха гневни реплики в социалните мрежи към бившия капитан на националния ни отбор, информира football24.bg.

"На нас ни трябват играчи с топки, а не Бербатов", "Писна ми от Димитър", "Берба не тича, какво става", са само част от негативните коментари към българина, цитирани от "Стандарт".

Все пак не всички фенове на лондончани хулят Бербатов - има и такива, които го защитават. "Вярвам в него, той ще разкрие потенциала си", гласи коментар по форумите на "Фулъм". Темата доби популярност и в родните футболни клюкарници. Общото мнение гласи, че формата на Бербатов е направо ужасяваща.

Привържениците на "Фулъм" не се спряха само с Бербатов. Доста от тях поискаха оставката на Мартин Йол. "Ние играем само с футболисти над 30 години, така не се прави", "Йол да си ходи, по-зле сме и отпреди година", пишат привържениците.

"Фулъм" загуби с 0:1 в третия кръг на Висшата лига при гостуването на "Нюкасъл" след късен гол на Бен Арфа. Досега тимът е взел три точки в три мача - от победата като гост на "Съндърланд" в първия кръг на Висшата лига.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес