Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евтино предложение за геймърите от Philips

28 февруари 2013, 15:07 часа • 13991 прочитания

23-инчовият дисплей с LED подсветка предлага игрово преживяване от нов тип, благодарение на възможността за изобразяване на 3D картина. Наличието на модела в България ще даде възможност на запалените геймъри да се насладят на максимален реализъм в любимите си игри и да се „докоснат“ до персонажите и средата в тях.

Технологията Easy 3D осигурява дълги часове комфортно 3D изживяване, като предлага картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения. Поляризираните 3D очилата са леки и лесни за използване. И понеже няма батерии и кабели, най-после имате свободата да се забавлявате толкова дълго, колкото желаете.

Лесно достъпна чрез бърз бутон на панела, интелигентна функция ще ви помогне да преоткриете в 3D любимата си колекция от 2D игри, филми и видео.

Когато свържете цифров видео източник през интерфейса HDMI 1.4a (например Blu-Ray плеър или игрова конзола), мониторът ще започне да възпроизвежда 3D картина автоматично – без нужда от допълнителни настройки.

SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Изображение", "Развлечения", "Икономия" и др., съответни на използваното приложение. На основата на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" се грижи сметката ви за ток да остане малка.

SmartResponse е изключителна технология за ускоряване на Philips, която автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение, например игра или филм, които изискват по-кратки времена за реакция, за да осигурят картина без трептене, без изоставане и без "паразитни образи".

Philips 236G3DHSB ще бъде наличен в България в началото на месец март на препоръчителна крайна цена от 399 лв. с ДДС.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес