Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Еспаньол може и да се раздели скоро с Мартин Петров

07 март 2013, 16:57 часа • 3431 прочитания

Спортният директор на "Еспаньол" Оскар Перарнау намекна, че българският футболист Мартин Петров ще напусна клуба след края на сезона, предаде БГНЕС.

Перарнау говори затова, че в отбора предстоят промени, които трябва да изградят конкурентен образ на тима в Ла Лига, а присъствието на Мартин Петров се оказва в тежест на каталунския тим. "Очаквахме той да играе много повече, но в крайна сметка видяхме, че отборът си върви. Идеята беше да съберем екип от професионалисти", каза Перарнау.

Наскоро Петров разкри пред местните медии, че иска да остане в "Еспаньол" възможно най-дълго. "Еспаньол" има сериозни финансови проблеми, заради които отборът ще попълва селекцията си от юношеската школа на клуба. "Спомням си хора като Давид Гарсия, Коро или Харке и се вълнувам. Надявам се да можем да ползваме играчи от юношеската ни школа", коментирам Перарнау.

Спортният директор потвърди, че Хавиер Агире ще остане като наставник още един сезон. "През идните седмици ще преподпишем с Агире, тъй като той работи много добре и имаме отлична комуникация", добави Перарнау пред " Catalunya Radio".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес