Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ексклузивни кадри от пожара в Mall of Sofia! (видео)

30 ноември 2012, 11:27 часа • 19325 прочитания

Екипът на Actualno.com откри ексклузивни кадри от вчерашния пожар в Mall of Sofia. Видеото е любителско и най-вероятно е дело на някой от живущите в близките блокове.

Припомняме, че вчера около 19:25 часа бе подаден сигнал за пожар в столичния Mall of Sofia, който се намира на бул. "Ал. Стамболийски". Пламъците обхванали площи откъм киното и над централния вход на сградата.

Цялостното почистване на тротоара на бул.”Александър Стамболийски” пред Мол София ще се извърши днес. Почистването ще бъде направено след приключване на повторния оглед на мястото. Същото е веществено доказатество за повторния оглед.

Пожарът възникна вчера вечерта и обхвана фасадата на мола на бул. "Александър Стамболийски". Няма пострадали. Клиентите и работещите в мола бяха евакуирани. Осем противопожарни автомобила бяха изпратени на мястото на инцидента.

Около 21 часа пожарът беше погасен.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОЖАРА СНОЩИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Няма нанесени щети във вътрешната част на търговския център. Засегната е част от външната конструкция. Причините за възникването на пожара се изясняват.

По всяка вероятност пожарът в мола на бул. „Александър Стамболийски” снощи е предизвикан от късо съединение в рекламно табло на фасадата на мола, тъй като горенето е предимно по фасадата. Това каза за Агенция „Фокус” Огнян Методиев, началник Столично управление "Пожарна безопасност и защита на населението".

 Редактор: Десислава Симова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес