Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доброслав Димитров: През цялото време имаше провокации към хората от ГЕРБ

07 май 2013, 22:24 часа • 14941 прочитания

От самото начало до края имаше провокации към хората от ГЕРБ. Това заяви пред Агенция „Фокус” Доброслав Димитров, кандидат-депутат от листата на партия ГЕРБ за 23-и избирателен район в София, по повод скандала днес по време на живото предаване „България избира” на ТВ7 И NEWS7. „Дълбоко съжалявам, че се включих в този дебат”, заяви той.

„Имаше една групичка на ГЕРБ, на която още в първите минути от започването на дебата им бяха отнети знамената и се опитаха да удрят хората. Исках да им кажа да се дръпнат, защото виждах, че нещата отиваха към сбиване. По едно време към сцената полетя и една строшена пръчка от знамената. Това се случи по време на рекламната пауза и няма как да се види в ефир”, каза Димитров.

„Към мен беше зададен въпрос поименно и към мен полетяха предмети, които не знам какви бяха. Усетих много силна болка в дясното си око, предполагам, че са хвърлили нещо като камък, но не беше яйце. На челото в момента имам една доста голяма цицина и охлузване. От силната болка се афектирах и бутнах чашата. Ясно е ,че не съм имал намерение да наранявам никого”, заяви кандидат-депутатът от ГЕРБ.

„Попитах г-н Бареков дали е нормален, защото това за мен не е нормално. И всичко това се случваше, докато ние дебатирахме бъдещето на България”, добави Димитров.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес