Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Целувка на Бруни и Саркози предизвика скандал

21 февруари 2012, 11:36 часа • 8004 прочитания

Обикновена целувка между френския президент Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни предизвика скандал, който с всеки ден набира по-голяма скорост, предаде БГНЕС.

Неотдавна френският президент Саркози обяви намерението си да се кандидатира за президент на страната. В телевизионното студио, където Саркози бил гост, присъствала и Карла за негова подкрепа. Тя обаче била зад кадър и не трябвало изобщо да бъде излъчвана.

Въпреки това в мрежата изтече видео, в което Бруни му поправя Ордена на Легиона на честта върху сакото и го целува. Този момент не е трябвало да се оповестява публично и така най-обикновената целувка се превърна в международен скандал.

17-секундно видео се появи на руския Rutube видео хостинг. Тъй като този фрагмент, записан в студиото, не е трябвало да се оповестява публично, каналът е започнал вътрешно разследване за инцидента, какъвто впрочем преди това по TF1 никога не се е случвал. Всъщност никой не знае и не може да разбере в чий интерес е публикуването на това видео в руския хостинг, съобщава Dni.ru.

До този момент в youtube видеото е гледано повече от 45 000 пъти.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес