Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бразилец и още двама българи облякоха екипа на ЦСКА

09 януари 2013, 17:21 часа • 6613 прочитания

Отборът на ЦСКА представи новите попълнения Марсиньо, Венцислав Василев и Ивайло Чочев, предаде БГНЕС.

"Двамата български играчи са привлечени по предложение на Стойчо Младенов и Паро Никодимов. Специално бразилеца никой не го е гледал. Не знаем за неговите качества, тепърва на подготовката ще видим какво може. Дано да пасне на отбора и да се адаптира бързо в България. Добре дошъл и дано да се чувства в ЦСКА като у дома", каза изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев.

Бразилецът Марсиньо, който подписа с тима за година и половина, заяви: "Знам, че ЦСКА е много голям отбор с много верни фенове. Това е тим, за който, освен първото място, другото не е важно. Това е отбор, който обича да печели. Играл съм не само в Бразилия, но и в Южна Корея. От България ме искаше само ЦСКА. Имаше преговори с отбори от други държави, но от ЦСКА беше най-сериозното предложение". Относно амбициите си с ЦСКА, той сподели: "Целта ми е да играем в Европа и да стана шампион на България". "Играл съм с Роналдо в Коринтианс през 2009 година, станахме шампиони на щата Сао Пауло и спечелихме Купата на Бразилия", допълни играчът от страната на кафето.

"Обстановката ми се струва добра. Аз съм от два дни тук и се надявам при новия треньор да се наложа в тима", допълни Василев, който идва на "Българска армия" от Миньор Перник.

Ивайло Чочев, който пък бе привлечен от Чавдар Етрополе, каза: "Обстановката е добра. И при Стойчо не сме тренирали. Нови играчи сме, така че трябва да се доказваме при всеки треньор".

ЦСКА вече си осигури тази зима и подписа на Мартин Камбуров.

Редактор: Ивайло Петров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес