Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Благотворителен концерт събира средства в помощ на пожарникар от Плевен

28 юли 2019, 13:33 часа • 2444 прочитания

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на дългогодишен пожарникар от Плевен, организираха негови колеги. Инициативата се проведе под патронажа на началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов. Благотворителният концерт премина под надслов „Да направим добро!“. Инициативата обедини таланти от цялата страна в усилията за набиране на средства за лечение на старши пожарникар Тихомир Кръстев. Той е дългогодишен служител в СДБПЗН–МВР.

На сцената на летния театър „Кайлъка“ в Плевен излязоха млади таланти от Плевен, Хасково, Перник, а на благотворителна изложба–базар бяха представени детски рисунки. Събраните средства от инициативата ще бъдат преведени по банков път.

Тихомир Димитров Кръстев започва работа в системата на МВР през 1981 г. С годините той става командир на екип и командир на отделение. Награждаван е многократно за постигнати професионални резултати. Преди година, след заболяване от амиотрофична склероза, старши пожарникар Тихомир Кръстев започва да губи сили. Лечението е скъпо и семейството не може да се справи само в тази битка.

Всички, които желаят да подадат ръка, могат да го направят чрез паричен превод по откритата банкова сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев

Атанаска Маркова
Атанаска Маркова Отговорен редактор
Новините днес