Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бившата на Саркози: Пак ще е президент

28 февруари 2012, 10:39 часа • 4270 прочитания

Бившата съпруга на президента на Франция Никола Саркози - Сесилия Атиа, е уверена, че на предстоящите избори той ще спечели втори президентски мандат, предаде БГНЕС.

На въпроса "Ще спечели ли Саркози изборите през април-май?", Сесилия отговори: "Разбира се. Просто наблюдавам какво се случва".

Тя и Саркози се разделиха през 2007 г., малко след като той встъпи в длъжност. Скоро след което Сесилия се омъжи за французина Ришар Атиа, PR от топ класа, и взе фамилията му. Саркози пък се ожени за бившия топ модел Карла Бруни.

Понастоящем Сесилия Атиа се занимава с управлението на собствената си фондация в помощ на жените, която е базирана в Ню Йорк. Неотдавна тя пожела успех на бившия си съпруг чрез блога си в Twitter.

"Успех на Никола Саркози, стартирал кампанията си днес", пусна тя пост на английски в деня, в който френският президент разшири границите на своята кандидат-президентска кампания, пренасяйки я и в Twitter. Бившата Първа дама на Франция признава, че изпитва респект към политиците: "Огромен респект! Защото политиката е трудно и сложно нещо".

Към днешна дата социологическите проучвания дават превес на кандидат-президента на социалистите Франсоа Холанд, който води на Саркози с 1 до 6 пункта според резултатите на различните агенции.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес