Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов - на пето място по важност в историята на Фулъм

29 юли 2013, 16:50 часа • 9013 прочитания

Преминаването на бившия капитан на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов в английския „Фулъм” беше отбелязано като петото от петдесетте най-важни събития в историята на „котиджърс”, пише football24.bg.

От близо два месеца на сайта на лондонския клуб публикуват отзад напред класацията, озаглавена „50 велики момента от историята на Фулъм“.

В нея попадат всякакви важни събития от историята на клуба, а днес бе публикувано и петото място, на което се намира именно трансферът на Бербатов през 2012 година. В материала се разказва за кариерата на Бербатов, за първите му дни във "Фулъм" и за изминалия сезон, в който той вкара 20 гола в 32 мача, за да докаже, че трансферът му е една от най-добрите сделки в клубната история.

„Чувствам се прекрасно. Чудесно е да играя футбол тук, а вкарвам и голове. От лична гледна точка съм доволен, но може би трябваше да вкарам малко повече. Като цяло се справих добре, но винаги е хубаво да се развиваш. Щастлив съм”, каза Бербатов пред списанието на "Фулъм" по-рано през месеца.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес