Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бареков: Тези протестите днес са инспирирани и платени от Борисов

10 ноември 2013, 16:10 часа • 41689 прочитания

Тези протестите днес са инспирирани и платени до голяма степен от Бойко Борисов и реализирани от Реформаторския блок. Това каза Николай Бареков, предаде БГНЕС.

"Поради една проста причина – Борисов е нежелан в центъра на София, така че той ползва просто тези хора за машина", смята Бареков. "Как да ме искат, като и ние, реално разваляме това статукво", така Бареков си обяснява плакатите пред НС днес срещу него и "България без цензура". Той заяви, че появата на "България без цензура" "развали схемата, по която ГЕРБ с патерица Реформаторски блок, щеше да се върне във властта".

"Ние в момента сме единствените, които са срещу цялото статукво. Нас не ни обичат БСП и ДПС, защото са хванали кокала, а ГЕРБ и РБ, защото няма да им позволим да го хванат и те", каза Бареков.

"Нормално е да бъдат вдигани такива плакати, нормално е да бъдат изказвани критики към мен и моите съмишленици. Ние ги приемаме абсолютно открито. Искаме да има прозрачност и така както се знае едва ли не за нашето и за моето минало всичко, нека се знае и за миналото на Борисов и на Бисеров", каза той и посочи тезата си, че между Борисов и Бисеров няма никаква разлика. "И единият има офшорна фирма, и другият има офшорна фирма", подчерта Бареков.

Бареков даде старт на концерт "Да" на България". В него участват ансамбъл "Родопа", спектакълът на Нешка Робева, Печенката и Бобо и космическият глас на Валя Балканска.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес