Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Астролог каза кога идват по-добри дни за България

11 април 2023, 15:34 часа • 24062 прочитания

"Около 2026-та година може да има някаква форма на стабилизация. Ще има трансформации и промени, които ще донесат доста неудобни времена за хора, които последните 30 години са живяли удобно. Всичко е балансирано в света. В астрологията всичко се движи на цикли".

Това заяви в Студио Actualno астрологът Кирил Горанов.

По думите му той вижда вижда едни по-добри дни за страната ни и период, в който ще има завръщане на големи маси българи у нас:

"...Това се наблюдава още от разгара на пандемията... Българите са доста търпеливи като народ. Други държави не толкова и при тях нещата са доста по-динамични. При нас всичко става много бавно и плавно. Асцендентът на България е Козирог - той е свързан с най-бавната планета от познатите 7. Заради това всичко става толкова бавно. затова сме и толкова древна държава".

"Трябва да се научим да гледаме в бъдещето, не в миналото. Само говорим колко сме били велики. Асцедентът Козирог говори за отговорности, хората не обичат да носят такива. Личното носене на отговорност кара всичко да се случва много по-добре", смята той.

Какво казва астрологията - възможно ли да имаме правителство скоро - отговорът в цялото интервю, което очаквайте точно в 18:00 в Студио Actualno: Политически хороскоп: Възможно е да има правителство след 20 май (ВИДЕО)

Още: Томов: При тези правила местните избори биха били по-проблемни

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес