Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Американски привкус в пекарната на Kaufland България тази седмица

25 септември 2024, 15:26 часа • 311 прочитания

Нови седмични предложения от пекарната на Kaufland България очакват клиентите на хипермаркета от 23 до 29 септември. В този период лидерът в ритейла разширява асортимента си от печива с американски привкус и предлага любимия на жителите отвъд океана - мъфин чийзкейк на цена от 1,99 лв. В негово допълнение клиентите могат да открият солено изкушение – закуска с пилешки хапки за 1,89 лв. Специалното месечено предложение са хлебни пръчици с лук и картофи за 1,29 лв.

Почитателите на традиционния вкус ще намерят банички от различни видове с отстъпки от 50%. На цена от 4,49 лв. пък е баницата със сирене и извара (560 г.). Минибагетата, подходяща за всяко хранене, тази седмица може да бъде закупена само за 0,13 ст. С 23% е намален крулерът с глазура от парено тесто, а само за 1 лв. клиентите могат да се насладят на любимата на малки и големи кашкавалка.

Тази седмица лидерът в ритейла предлага й пътуване до Ориента с типични ориенталски предложения. Сред тях от пекарната на Kaufland са пиде с квас за 2,49 лв. и SIMIT Геврек със сусам за 1,29 лв.

Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват от 25% намаление за всички донъти в пекарните на веригата. С големи намаления при печивата за лоялни клиенти са още ръжено-пшеничен хляб с квас за 1,29 лв., багета за 1,59 лв. с близо 40% отстъпка и хотдог за 0,99 ст.

Всяка седмица Kaufland България затвърждава ангажимента си към клиентите да предлага богато разнообразие от качествени и проверени продукти на ниска цена. Доказателство за това е полученият през 2024 г. сертификат за качество от независимия институт за одит на хранителни стоки – TÜV NORD България за 11 от най-продаваните артикули в пекарната на хипермаркета.

Всички артикули могат да бъдат разгледани и в онлайн брошурата тук.  

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес