Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

85 фирми в България с награди True Leaders за постижения

05 декември 2016, 14:14 часа • 1558 прочитания

ICAP България , която е част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за поредна година отличава водещите компании в България, с наградите True Leaders.

Тази година True Leaders ще връчи отличия на 85 компании, като се очаква гостите да бъдат около 250 души, сред които представители на търговската камера и различни бизнес сдружения. Отличие ще получат компании, които отговарят на няколко основни критерии:

- Да бъдат лидери в своя сектор

- Да са увеличили броя на своя персонал

- Да бъдат сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2015 година

- Да бъдат с висока кредитна оценка

Събитието ще се състои на 7 декември 2016 година, а мястото на церемонията ще бъде Rainbow Plaza гр. София. Главната идея на организаторите е да се поощрят тези практики, които въпреки трудностите на икономическия пазар, бележат прогрес и дават своя положителен принос за развитието на бизнес сектора.

Както и предните четири години, организаторите на мероприятието (ИКАП България) ще дадат своите отличия на базата на обективни и едновременно измерими критерии, без да се повлияват от мнението на жури или публично допитване.

Една от отличените фирми, които са лидери в своята област, е БТЛ Индъстрийз, които ще бъдат наградени за заслуги и достижения в областта на производството на високотехнологична медицинска апаратура. Със своите уреди, които са изцяло в помощ на медицината, БТЛ се откроява като водещ международен производител на иновативни апарати, интегриращи хай-тек технологии.

Наградите ще се връчат на официална вечеря, на която всяка от фирмите ще бъде удостоена с приз. Събития като тези целят да направят публични заслугите на компаниите, които са конкурентноспособни и държат лидерски позиции на пазара, в резултат от дългогодишни усилия и професионализъм.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес