Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От 22 март автогарата в Стара Загора временно преустановява работа 

21 март 2020, 17:52 часа • 1960 прочитания

Заради затегнатите мерки, предприети за превенция на разпространението на коронавируса COVID-19, от 00:00 часа на 22 март, неделя, Автогара Стара Загора преустановява работа. Решението е взето днес след среща на Общинския кризисен щаб. Ще са активни линиите на обществения транспорт, обслужващи само градската територия. 

На входно-изходните точки на Стара Загора са разположени Контролно-пропускателни пунктове, които следят за спазване на Заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от 20 март. 

За да се избегне неудобството за жителите на кв. „Зора“ и той да не остава откъснат от останалата част на града, има промяна при КПП-то, обслужващо потока към Нова Загора и Околовръстен път. За западната част на Стара Загора постът на органите на реда ще бъде разположен преди село Богомилово - до бензиностанцията.

Към настоящия момент се приемат всички видове на вече издадени служебни бележки от работодатели. На сайта на община Стара Загора ще бъдат публикувани образци на Декларация и Служебна бележка, които ще бъдат необходими при пътуването на гражданите през новата седмица. 

Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 21 март"

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес